Tornava a la Xina després d'un mes tranquil i relaxat a casa i m'endinsava en el que seria un temps de feina i estres, però també dolçor i bona companyia. Nou semestre, nou nivell, nova classe, nova gent, nous professors... molta feina a fer, però de ganes no en faltaven. I al cap de no res de començar, va arribar qui tant esperava, el Karim. Tres setmanes senceres per gaudir de la seva companyia, no era pas poc! Vaig tenir temps d'exprimir-lo i vam fer de tot i més.
Als matins jo anava a classe i ens trobàvem a la universitat, on dinàvem amb els meus amics. Després intentava fer una mica de feina per l'endemà i, quan acabava, ens n'anàvem a explorar Beijing!! Les anades i vingudes amb metro i bus eren constants, al final “lluny” o “a prop” són paraules que acaben sent relatives. Quan t'acostumes a viure en una ciutat com Beijing, haver d'estar al metro durant 40 minuts per anar a donar un vol acaba per fer-se normal. I clar, cal recordar que vinc de Santa Coloma... el salt SCQ-Beijing ha estat raonablement gran!
En tants dies hi ha hagut moments per tot. Per visitar els llocs més emblemàtics de la ciutat, per endinsar-nos pels petits racons no tant turístics, dies per no fer res i mirar una pel·lícula tranquil·lament, per comprar i regatejar en els més sorollosos mercats, per anar a l'opera, i fins i tot hi ha hagut temps per donar una segona oportunitat a la muralla xina i visitar-la altra vegada, aquest cop sense morir congelats.
Però, per sobre de tot, si una cosa vam fer durant aquells dies... va ser menjar. Vam gaudir de la cuina xinesa i dels seus plats suculents al màxim. I és que aquí menjar fora és molt barat -quan dic molt, vull dir MOLT-, i nosaltres ho ho vam aprofitar.
Tres setmanes semblen molt llargues. Al principi sembla que no s'hagin d'acabar mai. Vols fer això i allò i allò altre i et dius que tindràs temps per tot, perquè tres setmanes donen per molt... però arriba un dia que s'acaben, com també ho va fer aquesta visita, i hi va haver un dia que el Karim va haver de marxar. Però tot continua. Gràcies per aquests fantàstics dies Karim!
Since you left I haven't eaten jiaozi and baozi, I really miss them. I really miss you.
Jope... m'ha posat trista el final!!! MOlt emotiu!! :) Jejeje Un super petó!!!
ResponEliminaLídia!!!
ResponEliminaSóc el Pepe! Llegeixo de tant en tant el teu blog per estar al dia de com et va tot i he de dir-te que estic molt content. Per què? Perquè sempre he pensat que la gent que val la pena ha de fer coses que valguin la pena. I m'agrada veure que has fet el que a molta gent li fa por fer. Atrevir-se a viure. I fer-ho intensament. Sense deixar mai de somiar.
Quan passis per aquí a prop (Barcelona, SCQ etc.) avisa, que fa molt que no ens veiem i ens hem de posar al dia de debò!
Un petó prou gros com perquè arribi a la Xina i no es perdi pel camí :)